lauantai 7. marraskuuta 2020

Tilaa mieleisesi nukke

Sain pari vuotta sitten tilauksen tehdä nukkeja, joiden värityksessä käytettiin sinistä, turkoosia, valkoista ja keltaista. Lankojen väri johtui juhlasta, jossa sosiaalistettiin porukkaa kuljettamalla lankoja henkilöltä toiselle. Nukkeja annettiin muistoksi joillekin osallistujien lapsille. Juhlassa käytetyt langat kuitenkin olivat nuken hiuksia varten liian paksuja, joten jouduin ostamaan ohuemmat langat, joiden värit hieman poikkesivat toivotusta. 


Paksusta langasta sain valmiiksi vain yhden nuken, joka on sekä yllä että alemmassa kuvassa vasemmalla. Lankaa ei voinut neuloa kiinni nuken päähän, joten keltainen päänahka on tehty eri langalla.


Tässä kävi niin, etttä ostajalla oli paljon mielipiteitä siitä, minkälaiset hiukset ja vaatteiden väritykset olisivat kullekin nukelle olisivat parhaat. Niitä tulikin omaan mieleeni aika erikoisia, mutta hyvin on kuulemma nukeilla leikitty.  

Sinänsä samaa nukkea voi pitää tyttönä tai poikana, ero syntyy vaatteista ja hiuksista. Kertaakaan ei vielä ole käynyt, ettemme olisi päässeet sopimukseen, vaikka joskus on ollut pakko nähdä vaivaa sen selvittämiseksi, että lopputulos ensin miellyttää minua ja sitten vielä asiakasta.

Tuotot nuken myynnistä käytetään koululaisten elämän tukemiseen Keniassa, jossa korona on vaikeuttanut monien lasten arkea ja aiheuttanut myös suoranaista nälänhätää.
Hinta 46 €.
Tiedustelut irmeli.puntari@woods.fi tai
0405942584

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti