sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Vaaleita Steiner -nukkeja vuosien varrelta


Tässä blogiartikkelissa on vuosien varrella valmistuneita nukkeja, osa niistä on tehty tilauksesta ja osa myyty esimerkiksi markkinoilla tai netin välityksellä.  Ensimmäiset F ja A valmistuivat vuonna 2011 perheen nuorimmaisille. 

Steiner -nuken yksi idea on, lapselle muodostuisi tunnesuhde nukkeen ja silloin usein toivotaan nuken muistuttavan omistajaansa, eli sinisilmäiselle siniset, ruskeasilmäiselle ruskeat silmät, tummalle tummat ja vaalealle vaaleat hiukset. Myös hiusten valmistamiseen käytetyllä langalla ja kampauksella on oma merkityksensä.

Näistä kuvista voi miettiä, minkälainen nukke mahdollisesti sopisi oman perheesi pienimmille. Harmaahiuksisiä olen tehnyt kaksi. Kun tein ensimmäistä, omat aikuiset lapseni sanoivat, ettet äiti voi tehdä nukelle harmaata tukkaa. Mutta niin vain menivät hyvin kaupaksi, itse asiassa ne molemmat onnistuivat omasta mielestäni tosi hyvin. Nukentekijällekin muodostuu tunnesuhde nukkeihin ja huomaan, että toiset ovat rakkaampia kuin toiset. Koska Steiner -nuket ovat kaikki yksilöitä.

F ja A




Tilaustyö
Tilaustyö





Tilaustyö
Tilaustyö


Tilaustyö



Tilaustöitä
Tilaustyö


Tilaustyö


Tilaustyö

Tilaustyö



Tilaustyö




Tilaustyö

Tilaustyö




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti