lauantai 24. marraskuuta 2018

Asukastalon myyjäisiin 25.11.2018 valmistautuminen

Nämä nuket odottavat jo kuusen juurella Pikku Huopalahden Asukastalon eteisessä.
Syksyn aikana aivoja ovat aktivoineet erityisesti Ruskeasuon Martat, joiden kanssa käyn lähes viikottain tekemässä käsitöitä Ruskeasuon seurakuntakeskus Rastilla. On upeaa, että saamme Rastilla käsitöiden lisäksi joskus myös kokkailla ja opetella uusia upeita ruuanlaittotaitoja. Nuket kuitenkin syntyvät pääasiassa jonkun muun työn ohella, uutisia tai muuta ohjelmaa areenalta katsellessa, kokouksissa tai luennoilla istuen. Käsillä tekeminen pitää ajatukset koossa.

Joulumyyjäisiin olen ensinukkejen lisäksi tehnyt kaksi uutta isompaa nukkea. Tässä alla on tänään valmistunut valkopäinen nukke, joka sopii tekotapansa vuoksi yli kolme- neljä -vuotiaalle lapselle kun taas edellisessä blogiteksissä esittelemäni punalakkinen sopii jo pienemmillekin, mutta yli vuoden ikäisille. Ero johtuu hiusten tekotavassa, jossa punalakkisen hiukset on neulottu tikkitikiltä päänahkaan kiinni ja saparot lähtevät takaa hiusrajasta. Valkotukkasen hiukset taas on neulottu  päänahkaan kiinni pään keskellä olevan jakauksen sekä hiusrajojen kohdilta.







Muut myytävät nukketuotteet

Nukenvaatteiden ja reppujen lisäksi myyn asukastalolla myös pieniä sorminukkeja, jotka kuitenkaan eivät ole itse tekemiäni. Sorminukke on mukava lelu esimerkiksi sadunkerrontaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti